Kompletna infrastruktura doma prilagođena je što lakšem i komformnijem funkcionisanju naših korisnika.

Zainteresovani ste?

Naš dom nudi luksuzan smeštaj koji je organizovan po principu dvokrevetnih, trokrevetnih i petokrevetnih soba koje su moderno opremljene i prilagođene  za smeštaj lica i opremljene svim potrebnim sadržajem...

Informišite se

Naše usluge

24 sata medicinska briga

kao i nadzor lekara opšte prakse i po potrebi specijaliste, osnova su naše ponude korisnicima starije životne dobi, dok će naše medicinske sestre za poluzavisne i potpuno zavisne korisnike pružiti svu neophodnu pomoć

Informišite se

PDFŠtampaEl. pošta

O nama

Starački dom MELINUM - Ustanova socijalne zaštite, Dom za smeštaj starih lica i penzionera

Naša ustanova, dom za smeštaj starih lica i penzionera „Melinum“, nastala je u cilju pružanja visokvalitetnih usluga smeštaja, nege i medicinske brige starijim osobama, sve u cilju kako olakšavanja životne situacije njih tako i njihovih porodica.

Tu smo da našom posvećenošću, profesionalnošću, brigom, toplinom i pozitivnom energijom produžimo i ulepšamo životni vek naših korisnika.

Dom za smeštaj starih lica i penzionera, „Melinum“, nudi vam luksuzan smeštaj, organizovan po principu dvokrevetnih, trokrevetnih i petokrevetnih soba, moderno i ukusno uređenih te opremljenih svim potrebnim sadržajima, u potpunosti prilagođenim potrebama starijih lica i penzionera.
Novoizgrađeni namenski objekat „Melinum“, pored luksuznih soba opremljenih zasebnim kupatilima, raspolaže i prostranim i lepo uredjenim dnevnim boravkom, kao i ukusno uređenom trpezarijom.

Smešten na samo 15ak minuta vožnje od centra grada, Dom za smeštaj starih lica  i penzionera „Melinum“ svojim korisnicima prezentovaće jedan novi kvalitet života, u kome će 24h pažnja našeg  stručnog osoblja biti usmerena na zadovoljavanje njihovih potreba i stvaranje osećaja domaćinske  atmosfere u kojoj će moći pronaći toplinu svog novog doma.
Dom za smeštaj starih lica i penzionera Melinum registrovan je od strane Ministarstva Rada i Socijalne Politike rešenjem br. 022-02-00002/211-19

Više o uslugama ::: Melinum galerija slika

Poslednje iz Melinuma

Pozovite nas

Isidora Stojanovića 105,
Plavi horizonti
11000, Beograd, Zemun
011 317 0589
064 168 2648